Collage funkisar

Bli funktionär

Som funktionär på Friskis&Svettis vill du göra något mer. Du nöjer dig inte med lagom. Du vill ta ut svängarna. Du vill lite mer. Du gillar att göra det oväntade. Du vill beröra och inspirera. Du har glimten i ögat. Du vill ha lust och du vill ha kul.

Kul att du är intresserad!

Som funktionär i Friskis&Svettis Järfälla kommer du med i ett gäng engagerade människor som brinner för träning och hälsa och som har en avslappnad inställning till prestationer och krav. 

Gemensamt för alla funkisuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld. 


Informationsmöten

Ett första steg till att bli funktionär i Friskis&Svettis Järfälla är att gå på något av våra informationsmöten. Här berättar vi kort om hur det är att vara funktionär i föreningen och hur det går till att utbilda sig till ledare eller tränare.Ingen anmälan krävs och det är inget bindande, utan det är bara att dyka upp på mötet.

Läs mer om livet som funkis

I menyn till vänster kan du läsa mer om de ideella uppdragen och om vad det innebär att vara ledare, tränare eller värd hos oss.

Du kan också kika in på "Våra funktionärer" som är en ny sida där vi ska presentera våra funkisar på ett lite mer personligt plan. Vi fyller på med ett par veckors mellanrum med nya namn och berättelser.

Frågor & funderingar

Har du frågor & funderingar är du välkommen att mejla till:

Pål Hellberg, Gruppträningsansvarig: pal.h@friskissvettisjarfalla.se

Travis Edwards, Gymansvarig: travis@friskissvettisjarfalla.se

Gilava Kiabi, Reception- och värdansvarig: gilava.k@friskissvettisjarfalla.se 

Grupp
livet som funkis