Våra lokaler 

Som medlem i Friskis&Svettis Järfälla har du tillgång till våra två fina träningsanläggningar. Samtliga erbjuder stor variation med både gym- och gruppträning. Oavsett vad du vill träna så hoppas vi att du ska trivas hos oss.

Bolinder

Bolinder ligger ett stenkast från Kallhälls centrum och pendeltågsstationen i en fantastisk kulturminnesmärkt byggnad. Här är ytorna stora, ljusa och öppna och erbjuder oändliga träningsmöjligheter. I Bolinder erbjuder vi gruppträning, indoor walking, maskinpark och en nybyggd multihall. Omklädningsrum med bastu och skåp för förvaring finns. 

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till anläggningen. 

Hitta till Bolinder

Adress: Gjutmästare Rosbergs väg 8, Kallhäll
Telefon reception: 08-583 504 73 
Hitta hit >>


Friskiskällan

Friskiskällan är vår äldsta anläggning i närheten av Jakobsbergs centrum och pendeltågsstation. En anläggning som vi har både hunnit växa i, växa ur och bygga om flera gånger för att möta dagens träning. 

Friskiskällan är i två stora plan och här samsas ett stort gym, två gruppträningssalar, cirkelgym, spinning och omklädningsrum med bastu. För dig som vill duscha enskilt finns även möjlighet till detta. Här finns även en caféhörna med mikrovågsugn. Det är även här du hittar vårt kansli

Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till anläggningen. I menyn till vänster kan du läsa mer om parkeringen vid Friskiskällan.

Hitta till Friskiskällan

Adress: Järfällavägen 106, Jakobsberg
Telefon reception: 08-580 367 10
Hitta hit >>