Köpvillkor

När du köper ett träningskort hos Friskis&Svettis Järfälla löser du samtidigt medlemskap i föreningen. Medlemskap och träningskort är alltid personligt. För medlemskapet gäller föreningens aktuella stadgar samt ett antal villkor, riktlinjer, policys och andra saker som är bra att känna till.

Medlemskap

Friskis&Svettis Järfälla är en medlemsförening och för att köpa ett träningskort hos oss måste du vara medlem. Medlemskapet är personligt och gäller per kalenderår.

Ditt träningskort

Ditt träningskort är personligt och får bara användas av dig själv på Friskis&Svettis i Järfälla. Träningskortet ska alltid tas med till anläggningen vid träning. Borttappat eller glömt kort, ersätts för 50 kronor. Inget kort, ingen träning.

Är du under 16 måste målsman vara med vid köp. Köp av träningskort till reducerat pris kan endast ske mot uppvisande av giltig legitimation.

Giltigt träningskort berättigar till att boka plats på våra bokningsbara aktiviteter. Om Du väljer att förboka plats på något pass/instruktion, ansvarar Du själv för att ta del av föreningens aktuella bokningsregler.

Överlåtelse av träningskort

Träningskort kan överlåtas max en gång per kort och år. Överlåtelse av träningskort kostar 200 kronor. Träningskort via autogiro måste vara fullbetalt innan en överlåtelse är möjlig. Medlemskapet är personligt och kan inte överlåtas. Kort köpa via arbetsgivare kan inte överlåtas på grund av skatterättsliga regler.

Återköp av kort

Vi återköper inte träningskort.

Avstängning

Medlem kan stängas av och träningskortet dras in:
- om medlemmen ej följer de medlemsregler som finns och om man efter upprepade tillsägelser inte bättrat sig.
- vid olämpligt uppträdande som exempelvis doping, stölder, aggressivt uppträdande och/eller hot mot medlemmar, funktionärer och personal.


Köpvillkor Tvåföreningskort

Tvåföreningskortet är ett allträningskort som gäller i Järfälla och ytterligare en förening i stockholmsregionen. De föreningar som vi för närvarande har avtal med är: Danderyd, Haninge, Huddinge, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nynäshamn, Sollentuna, Stockholm, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby och Åkersberga. Kostnad för medlemskap tillkommer.


Läs de fullständiga stadgarna här