Personlig tränare (PT)

För dig som vill ha hjälp med det där lilla extra, oavsett om det handlar om att komma upp ur soffan eller köra Vasaloppet.

Nå just dina träningsmål

Ibland är vi i behov av det där lilla extra för att komma vidare. Eller för att komma igång. Det där lilla extra är inte alltid så lätt att åstadkomma på egen hand, oavsett om det handlar om att komma ur soffan eller åka Vasaloppet. Ett bra sätt är att ta hjälp av personlig tränare på Friskis&Svettis, som kan hjälpa dig att hitta energi, motivation och glädje i träningen.

Möt vår PT

Hos Friskis&Svettis i Järfälla kan du träna tillsammans med Tomas Borin. Tomas är Lic. tränare på Friskis&Svettis, Lic. Personlig tränare och Lic. Träningsinstruktör. Tomas har också flera års erfarenhet av styrketräning, thaiboxning och simning.

Tomas_PT


Oavsett var du befinner dig i din träning, oavsett om du är nybörjare eller vältränad, hjälper jag dig vidare mot dina personliga mål. Det viktigaste för mig är att du mår bra och att vi tillsammans hittar nya utmaningar. Träningen ska vara rolig och stimulerande för att det ska bli en vana i vardagen som håller resten av livet. Vi ses! / Tomas

Priser

3 tillfällen 1 725 kr
5 tillfällen 2 750 kr
10 tillfällen 5 100 kr
11 eller mer* 500 kr/gång 

 * Giltigt medlemskap och träningskort krävs.

Minsta antalet tillfällen som finns att köpa är tre. Är du inte medlem hos oss sedan tidigare tillkommer medlemskap med 100 kr per kalenderår. Dina köpta PT-timmar är giltiga i 12 månader från inköpsdatum.

Bokning och frågor

För att boka dina PT-timmar eller har frågor om hur Tomas kan hjälpa just dig, kontaktar du honom på tomas.b@friskissvettisjarfalla.se eller 076-100 64 90. Tomas kontaktar därefter dig för att boka in tider som passar samt information om hur betalningen går till.

Avbokning

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan via tomas.b@friskissvettisjarfalla.se eller 076-100 64 90. Om du avbokar sent eller uteblir från ett bokat tillfälle debiteras du kostnaden för PT-tillfället.