Spinning

Spinning är konditionsträning på en spincykel. Alla pass är 55 min om inget annat anges.

Spin soft
Det här är energifull konditionsträning för dig som vill träna med behaglig puls. Det är ett uppbyggande pass med fokus på teknik och känsla där dagsformen får styra prestationen. Passet är ca 50 min.

Spin (+tid)
Konditionsträning som passar både nybörjaren och den vältränade. Passet är upplagt i distansform där vi cyklar längre tid med jämnare ansträngningsgrad. Finns som 45, 55, 75 och 90 min.
 
Spin intervall
Spinning i intervallform för dig som söker utmaning och variation i din konditionsträning. Tanken med intervallträning är att effektivt förbättra konditionen. Intervallpassen finns i olika varianter:

  • Spin intervall pyramid - ett tufft och varierat intervallpass med blandade intervallängder för dig som vill utmana din kondition.
  • Spin intervall korta - passet för dig som verkligen vill utmana din kondition maximalt. Det är det tuffaste intervallpasset med högintensiv maxträning och kräver god fysisk kapacitet.

Spin Flow
Ett spinpass för dig som är van vid spinning och gillar att mata på. Fokus ligger på att hamna i sköna ansträngningar och hitta andra andningen. 

Spin Spurt
Spurt är spinningpasset som börjar med en distansdel och avslutas med intervaller. Utmärkande för passet är musikkänsla, variation och träningsglädje. Spurt passar dig som gillar när det händer mycket under spinningpasset. 


Puls som redskap
Spinning med pulsband som du lånar av oss innan passtart. Ledaren guidar dig att hitta rätt ansträngningsnivå med hjälp av pulsband och intensitetsmätare.