Gym

På Friskis&Svettis gym i Järfälla hittar du ett brett utbud av individuell träning, träning med tränare och Personlig tränare. Oavsett vad, och hur, du gillar att träna finns träningen hos oss. Välkommen in i gymmet!

Våra gym är riktiga nöjeslokaler. Här kan du trivas och ha roligt och samtidigt möta människor från alla åldersgrupper. Vi vill att du ska kunna lära dig mer om träning och få ut så mycket som möjligt av den. I gymmet har du stor valfrihet och behöver inte känna någon press att hålla dig till ett strikt program. Våra tränare hjälper dig med allt ifrån att komma igång, till att gå vidare med program för mer avancerad och krävande träning. 

Aktiviteter i gymmet

Tillgängliga tränare 

Flera dagar i veckan finns det tillgängliga tränare på plats i våra gym. Du behöver inte boka dem, utan det är bara att snacka på när du ser dem. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor, få träningsinspiration och tips på nya övningar. 

Individuell instruktion

Vill du träffa en tränare och få ett grundläggande träningsupplägg anpassat efter dina mål och behov kan du boka en Individuell instruktion för en kostnad av 150 kr (ej återbetalning vid avbokning). 
 

Personlig tränare (PT)

Vi erbjuder också personlig tränare i våra gym. En personlig tränare kan hjälpa dig med att komma igång, hitta ny inspiration eller komma vidare med din träning under tre eller fler tillfällen. Läs gärna mer om vår PT-tjänst här

Tonår styrka och teknik

Tonår styrka och teknik är en aktivitet som är obligatorisk för dig som är mellan 13 och 15 år. När du har gått kursen får du träna på egen hand i våra gym. Läs mer om kursen och träning för unga här.